Pametni prekidač

MBLC10 je regulator jačine osvetljenja (dimer) namenjen klasičnim i halogenim sijalicama. Za razliku od sličnih proizvoda koji zahtevaju trajno napajanje iz mreže 230V kao i dodatne linije za vezivanje sijalica, ovaj dimer se vezuje redno u kolo sa sijalicom te tako jednostavno zamenjuje klasičan mehanički prekidač. Zahvaljujući mikrokontroleru i naprednom softveru (koji je “srce” ovog proizvoda) MBLC10 je opremljen mnogim korisnim opcijama za “pametnu” kontrolu osvetljenja, uključujući daljinsku kontrolu pomoću bilo kojeg daljinskog upravljača.

Sama konstrukcija prekidača zamišljena je tako da se zadovolje svi bezbedonosni standardi i postigne maksimalni kvalitet i pouzdanost u radu.

Proizvođač i distributer ovog prekidača je EI PCB FACTORY iz Niša.

prekidac2

pp1

Velika prednost ovog jedinstvenog prekidača je jednostavnost montaže. Jednostavno, skinite stari prekidač i montirajte vaš novi pametni prekidač! Pri tome nisu potrebne nikakve prepravke na postojećim instalacijama, bez obzira da li imate ili ne nulti provodnik.

pp2

Uključivanjem i isključivanjem rasvete možete upravljati dodirom ili bilo kojim daljinskim upravljačem (TV, DVD…). Takođe, ovim putem možete podešavati nivo osvetljenja (funkcija dimera).

pp3

Nivo osvetljenja možete unapred programirati. Na ovaj način ostvaruju se značajne uštede električne energije. Pored toga, prekidač je RoHS i EMI compliant i time u potpunosti spada u “zelene” proizvode budućnosti.

pp4

Kada ste na godišnjem odmoru, posebno razvijen program za simulaciju prisutnosti ukućana će uključivati i isključivati rasvetu noću u potpuno slučajnim vremenskim intervalima, stvarajući utisak da ste kod kuće.
Funkcija odloženog isključivanja je korisna kada ovaj prekidač upotrebljavate kao stepenišni automat.

pp5

Prekidač je izrađen od najkvalitetnije samogasive polikarbonatne plastike, otporne na grebanje, sunce i toplotu. Prednja maska prekidača se može posebno menjati omogućavajući vam da izaberete boju koja najviše odgovara vašim potrebama.